check Voor 16:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden check Direct uit voorraad geleverd local_shipping Vanaf €50,- gratis bezorging

In Ken-treehouse zijn er verschillende soorten schrijfwaren. Zo hebben we balpennen, multipennen, vulpennen, potloden en vulpotloden. Deze schrijfwaren hebben we ook de navulling er van.

check Voor 16:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden check Direct uit voorraad geleverd local_shipping Vanaf €50,- gratis bezorging

Meer over schrijfwaren

Bij Ken-treehouse zijn er verschillende soorten schrijfwaren die je uit kan kiezen. Of het voor schrijven of tekenen is, in Ken-Treehouse bieden we kwalitatieve schrijfwaren.

Pennen

Een schrijfwaren waarmee je inkt op een oppervlakte aanbrengt. Elke soort pen zijn eigen manier van inkt op de oppervlakte aanbrengen.

Ballpennen

Op elke werkplek vind je wel een balpen. Je vindt ze in een restaurant, kantoor, winkel of bij mensen thuis. Deze schrijfwaren is onmisbaar en wordt gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Er wordt notities gemaakt, verhalen geschreven, doodles mee getekend met deze pennen.

Vulpennen

Een pen voor de liefhebbers. Vulpen. Een pen waarmee je kaligrafie kan schrijven. Of tekeningen arceren.

Brushpennen

Deze pennen zijn vergelijkbaar met een penseel. Brushpennen kan je gemakkelijker opbergen in een etui dan een penseel en een potje inkt. Dit is namelijk omdat de inkt van de brushpennen in de pen zit.

Fineliner

De fineliner is een tekenpen met een punt van vilt. Met deze pen kan je lijntekeningen maken.

Vullingen

Er zijn ballpennen die je nog steeds kan gebruiken wanneer de ballpen geen inkt meer afgeeft. Dit geldt ook voor vulpennen & vulpotloden. Bij de ballpennen moeten de inktvulling vervangen. Bij de vulpennen doe je je gewenste kleur patroon in. Bij de vulpotloden doe je een stiftje in. Deze vullingen zijn natuurlijk ook op deze website verkrijgbaar.